Tuesday 27 November 2012

Cosmetic review - Anti wrinkle serum that WORKS

Cosmetic review - Anti wrinkle serum that WORKS

 Botoceutical Gold
I would like to share with you a review on products from a Fytofontana Cosmeceuticals range. I have been working for nearly two years in pharmaceutical business I have met some great people and found out more about products that are being sold only in pharmacies.
Fytofontana Cosmeceuticals has a range of anti wrinkles products mainly. Obvisously those products were not much of use for me but when I got some I always gave it to my mum so she can try it.
She was very satisfied with Botoceutical Gold, very light serum in glass bottle with dispenser. After few weeks she could really see a difference and people have been asking her if she had a lifting done. ( You know that i am very scepticall with products that promise miracles but this one really worked !!!) Her skin was smoothe some of the wrinkles faded and she really looked like she had a lifting done (in a good way of course)!!! The whole bottle lasted her approximetly 3 months.
It is a bit pricey product but if you want to look good I suppose you have to pay :)))

 Botoceutical Gold
Chtěla bych se s Vámi podělit o názor na produkt z řady Fytofontana Cosmoceuticals. Skoro dva roky jsme pracovala ve farmaceutickém prostředí a měla jsem tu možnost se setkat s mnoha lidmi, které reprezentovali různé společnosti, jejichž produkty se prodávaly zásadně v lékárnách.
Fytofontana Cosmoceuticals se specializuje především na produkty, které mají pomoci ženám, trpícím na vrásky. Když jsem nějáký produkt od firmy dostala, tak jsem ho postoupila mamce, aby vyzkoušela jestli opravdu funguje. Byla velice spokojená s produktem Botoceutical Gold, lehké sérum, které je ve skleněné lahvičce s pumpičkou.Po pár týdnech zaznamenávala opravdu rozdíly, lidé se jí dokonce ptali, jestli si nechala udělat lifting obličeje:DD(Víte, že jsem velice skeptická, když přijde a produkty, které slibují zázraky, ale tento opravdu fungoval!!!). Její pokožka byla jemnější, bylo vidět, že některé vrásky ustopily a opravdu to vypadalo, že má udělaný lifting :D ( samozřejmě v dobrém:)))!!! Lahvička jí vydržela cca. 3 měsíce.
Tento produkt je drahý, ale pokud chcete opravdu změnu, bez zásahu chirurgů, tak si musíte trochu připlatit :)))
Cena se pohybuje kolem 1089,- Kč 




Cosmetic review - Anti wrinkle serum that WORKS

1 comment: