Wednesday 21 November 2012

My fav make up - cosmetic review

My fav make up - cosmetic review


Hello Girls,
how are you today ?:))) Hope you are all good:)) I have been asked to put the make up I use here on blog. I have picked my TOP 4 products.
1. It is a powder I use from Clinique it is called superbalanced powder makeup in a shade 06 Natural.
2. Continuous coverage in a shade 02 natural honey glow (I love this product sooo much if you do suffer with eye circles it will cover it, trust me I have been using this make up since I lived in Milan couple of years ago )
3. Mascara from benefit it has a bent brush and really makes the eyelashes to stand out.
4. Lip gloss by MAC called ILLICIT A51, amazing nude colour.

I have been using those brands for a very long time and really they are amazing. My fav brand is Clinique when it comes to take care of the skin their 3 steps treatment is outstanding and if you do have problematic skin this is the brand you should go for + they have the bes powders and make up.

xoxo,
Oliva Ins

Ahoj holky,
jak se dnes máte ?:))) Doufám, že dobře:))) Hodně holčin se mě ptalo, co používám za mekup, tak jsem se rozhodla, že se s Vámi podělím o top 4 produkty, které mi nesmí chybět v kosmetické tašce.
1. Pudr od Clinique, který se jmenuje superbalanced powder makeup v odstínu 06 Natural
2. Make-up Continuous coverage v odstínu 02 natural honey glow (tenhle produkt miluju, pokud trpíte na kruhy pod očima, tak to zakreje, věřte mi:)) Používám tenhle produkt od té doby, co jsem měla možnost žít pár měsíců v Miláně)
3.Řasenka značky Benefit, má zakroucený kartáček a opravdu vytvoří krásné, upravené řasy
4.Lesk značky MAC - ILLICIT A51, super přirozený odstín.

Tyto značky používám roky a jsou prostě super.
Má nejoblíbenější značka je Clinique! Jejich 3 steps (3 kroky - název řady péči o pleť) je nenahraditelné a pokud máte problémy s pletí, nebo pokud se chcete o ní dobŕe starat, značka Clinique je ta pravá pro Vás. + mají nejlepśí pudry a make up.

xoxo,
Oliva Ins



My fav make up - cosmetic review

No comments:

Post a Comment