Monday 3 December 2012

What is NOT IN !!! Co není IN !!!!

What is NOT IN !!! Co není IN !!!!

FAIL no.1
Ok,beru to, když holčiny chtějí mít tmavší barvu pokožky, takže využívají solárka, samoopalováky atd., ale přece jen platí, čeho je moc, toho je příliš. Pokud se to přežene, tak holky vypadají, jak chodící pomeranče a to prostě není sexy ani IN. Ale pokud chcete pobavit okolí, směle do toho.
FAIL no.2
Přes Vánoce hodně lidí přibere, bohužel. Toto ma za důsledek, že se nevejdeme do kalhot, sukní atd. Nic se nemá lámat přes koleno, takže nesnažte se vsoukat do malých jeansů, protože Vám pak vylezou nehezké špíčky - tohle SEXY NENÍ:( Radši si vezměte legíny které jsou strečové, takže nějáké to kilo navíc tam vsoukáte a nebudete vypadat hrozně.

Mrkněte na ilustrační foto, takhle snad vypadat nechcete :)
FAIL no.1
Ok girls I do agree with the fact that many girls want to have tanned skin and they are using sun beds, tan sprays etc. but if some girls use it more than it is neccesary they can end up looking like walking oranges and this is not sexy not even IN. But if you want to amuse people around you go for it !!
 FAIL no.2
Over xmas many people do put on weight. This leads to the fact that we can not fit into our jeans, skirts etc. If it will be your case please do not try your hardest to fit yourself into those small pair of jeans your bigger belly will be creeping out - NOT SEXY :(( Rather put on pair of leggings that can handle few more kilos as the material is very stretchy.

See the photos you do not want to look like this do you ?:)








What is NOT IN !!! Co není IN !!!!

1 comment: