Monday 14 January 2013

France - 2nd day - Cannes

France - 2nd day - Cannes

Today we Have decided to go to Cannes. This was the second place I really wanted to see. After we had a breakfast we took off and caught the bus there as we were recommended:/ bad recommendation, it took nearly two hours because it kept stoping all the time. It was really cheap to get to here but I couldn't feel my bum,lol.
The promenade itself is amazing full of nice hotels, fancy shops buy unfortunetly not many cafes or restaurants you have to go two streets away from the sea front to find some and of course there are many more shops to go to. The restaurants can be also found if you go to the old town:)
We have of course visited the Cannes red carpet where the film festival takes place. (I think that everyone who went there visited the place,lol). It is a city with very posh and elegant vibe and of course home of all the big brands Like LV, miu miu, PRADA, Gucci, Hermes etc. it is worth to see and soak the atmosphere all in.
P.S.: the way back was much better we went by train and it took only 35 minutes :)

Dnes jsme se rozhodli, ze pojedeme do Cannes, je to druhé místo, které jsem na azurovem pobřeží opravdu chtěla vidět.takže po snídani jsme vyrazili na autobus, který nám byl doporučen. Sice je to nejlevnější přeprava, ale trvá to 2 hodiny, než dojede, jelikož zastavuje úplně všude a po té dlouhe době sezení na nepohdlném sedadle jsem necitila zadek:DD
Promenada v Cannes je kouzelna, odlišná od té v Nice, ale každá má něco do sebe:)promenádu lemují krasne hotely a značkové butiky:) jen je Škoda, že tam není moc restauraci a kafeterií:/ musíte jít ob dvě ulice dál od pobřeží a hledat. Nebo se vidat směrem do starého města.
Také jsme navštívili znamý červený koberec na místě,kde se koná každoročně filmový festival (kdo by ho také nenavštívil, že ?:D ).
Na závěr bych řekla, že je to město s určitou elegancí, nábojem a je domovem těch nejprestižnějších značek jako je LV, miu miu, PRADA, gucci, Hermes atd. Určitě stojí za to Cannes vidět a naplno si užít tu atmosféru tam:)
P.S: zpáteční cesta byla mnohem lepší, jeli jsme vlakem a byli jsme v Nice za 35 minut:)



















France - 2nd day - Cannes

1 comment:

  1. Looks very chic
    Love the palm trees and the macarons :) xx

    ReplyDelete