Thursday 22 June 2017

Bronzers

Bronzers




Bronzers are probably one of the most beloved products that girl use. I personally love to have sun kissed skin and I use bronzers on daily bases. Some of the bronzers that I have tried were not so good and some of them are just great. When I say they were not so good I mean they did not have a nice shade, they did not blend good and they did not stay that long on the skin.
There are bronzers in a form of loose powders, liquid or normal compact bronzers. Also You can but matte bronzers, or more glittery bronzers for that shiny lool. have tried all of them and for me personally is the compact bronzer the easier to apply but its really down to each one of You what do You find better.

CZ: Bronzery jsou pravdepodobne jedny z nejoblibenejsich produktu, ktere my jako zeny pouzivame. Ja osobne miluju, kdyz je moje plet hezky sneda a prozarena, proto je pouzivam kazdy den. Ne vsechny produkty, ktere jsem vyzkousela byly zrovna dobre. A kdyz rikam, ze nebyly dobre tim myslim, ze odstin nevyhovoval, nebo se spatne nanasel a v nejhorsim pripade nevydrzel na pleti ani hodinu. Na trhu muzeme najit bronzery v nekolika provedenich: sypke bronzery, tekute a pudrove, i v tuzce. Take se daji koupit v matnem provedeni nebo s primesi malych glitriku pro zářivý efekt (což je moje specialita, čím víc zářivý tím lepší :-) ) . Vyzkousela jsem vsechny, ale me nejvic vyhovuje pudrovy, nejlepe se nanasi, ale samozrejme je na kazde zene, co prave ji vyhovuje, co nemusi jedne vyhovovat muze druha milovat.



NARS Laguna bronzer one of my TOP bronzers , really nice shade, easy to apply and lasts forever.
NARS odstin Laguna je jeden z muj nejoblibenejsich, uzasny odstin, lehke nanaseni a vydrzi opravdu dlouho. 



Benefit HOOLA Bronzer also really good bronzer that is beloved by millions all over the world. It is matte bronzer.
Benefit HOOLA Bronzer je take velice dobry produkt, ktery je milovan miliony zen po celem svete. Tento bronzer je matny.

Too Faced Snow Bunny bronzer is a must have in my makeup bag - ALWAYS.
Snow Bunny od Too Faced je produkt, tery musi byt v me makeup tasticce - PORAD.


Another amazing bronzer is from Guerlain a Terracota. Amazing shade, nice smell, looks Great on skin actually It will look like you have just came back from holidays.

Další úžasný bronzer je od značky Guerlain - Terracota. Úžasné odstíny, příjemná vůně, krásné vypadá na pleti , budete vypadat jako kdyby jste se zrovna vrátila z dovolené.

NARS in shade Laguna in liquid form.
NARS odstin Laguna v tekute forme.
Benefit HOOLA in liquid form.
Benefit HOOLA v tekute forme.


Bronzer from Bare minerals has a great shade and its long lasting but the application of this loose powder might be for some people little bit messy.

Bronzer od bare minerals ma uzasnou barvu a na pokozce vydrzi, pro nekoho Muze byt ale aplikace trochu složitější, protože muže trochu popadavat při aplikaci.

So with the lines i have tried to show you where to apply the bronzer please do not forget to blend properly.
S Temi bilymi carami jsem vam chtela ukazat, kam budete nanaset bronzer, nezapomente ho poradne rozetrit.
And thats me all bronzed up :)
A to jsem ja cela bronzova :)


Foundation/Podklad - NARS All Day Luminous Weightless Foundation
Bronzer and Blusher / Bonzer a Tvarenka
NARS Laguna - to make it more deep i used on the top also blusher in a shade Lovejoy from NARS (shimmering bronzed rose)
NARS Laguna -abych odstin jeste prohloubila pouzila jsem na vrch tvarenku v odstinu Lovejoy od NARS (trpytiva bronzova ruze)

Bronzers

No comments:

Post a Comment